OKULUMUZDA CEP TELEFONU UYGULAMASI

05.02.2024 tarihli öğretmenler kurulunda alınan karar gereği;
12.02.2024 pazartesi gününden itibaren ilk ders öncesinde tüm öğrenciler sınıfa gönderilecek kutulara telefonunu bırakacak,son ders bitimi öncesinde telefonlar iade edilecektir. Uygulama esnasında kaybolma,çizilme,kırılma vb. zararlardan okulumuz sorumlu değildir.
Telefonunu teslim etmeyen öğrenci tespit edildiği takdirde telefonu alınacak, velisine teslim edilecektir.Tekrarı halinde öğrenci hakkında disiplin işlemi uygulanacaktır.Siz değerli velilerimizden yukarıda sözü edilen zarar durumlarını göz önünde bulundurmanızı ve çocuğunuza basit, iletişim için yeterli ve ekonomik değeri az olan telefon vermenizi, o şekilde okula göndermenizi(Yanında hiç olmaması tavsiye edilir) önemle rica ederim.
Bünyamin Güneş

10.02.2024 216